02/ 82 88 345 | 087 82 88 341
info@webbgteam.com

начало » услуги » Лого дизайн

Лого дизайн

Какво представлява фирменото лого?

Логото е символ, графичен образ, който фокусира Вашия корпоративен имидж. То може да представлява текст със специфичен шрифт, изображение с името на компанията Ви, или просто знак. Във всеки случай неговата цел е да представи максимално ясно и запомнящо се характера и целите на Вашата организация.

Какво е неговото предназначение?

Със сигурност един графичен образ стимулира запомнянето на Вашето присъствие и предмет на дейност. Логото е визуално потвърждение за съществуването и уникалността на Вашата компания. То може да бъде семпло и консервативно, или с раздвижен и абстрактен дизайн, но при всяко положение представя духа и характера на организацията Ви.

Какво лого препоръчваме ние?

Доколкото един опростен образ се запомня по-лесно, и така по-добре изпълнява функцията си да извиква в представата на потребителя точно Вас, ние се стремим да изработваме максимално изчистени и въздействащи изображения. Освен това важно преимущество е, че по-простият дизайн позволява по-лесното му прилагане при изработване на фирмени документи, рекламни материали и т.н.
Важна характеристика на Вашето лого е неговата уникалност. От една страна то трябва да предизвиква асоциации единствено с Вас и с нищо друго. Освен това от излключителна важност е да не нарушавате нечие авторско право или търговската марка на друга компания.

Как работи нашият екип?

Не винаги клиентът знае, или може да обясни, какъв точно дизайн би искал да има неговото лого. Затова ние от webBGteam се отнасяме с внимание към Вашите желания и вкусове, съобразяваме се с изискванията Ви до постигане на резултат, който максимално да Ви задоволи.
Първата стъпка в тази посока е да получим възможно най-пълна информация за характера на Вашата дейност. Ако имате определени изисквания, или обща представа, за това какъв бихте искали да бъде фирмения Ви знак, очакваме да го споделите с нас. Така ние получаваме отправна точка за постигане на ефекта, който търсите, както и за максимално ясно представяне на характера и целите на компанията Ви.
В течение на седем дни Ви представяме няколко първоначални проекта, които могат да бъдат коригирани в детайли, или продължаваме в напълно нова посока, докато очакванията и изискванията Ви не бъдат задоволени.