02/ 82 88 345 | 087 82 88 341
info@webbgteam.com

начало » за нас

За нас

УЕБ-БГ ТИЙМ  предлага разработка на уеб сайтове и интернет приложения - от електронни магазини до системи за управление на бизнес процеси, както и концепции за цялостна графична визия и фирмена идентичност.

Атрактивно Web присъствие
Успехът на Вашия бизнес се крие във възможността Вашите продукти да бъдат забелязани от клиентите. Вашият уникален, стилен и въздействащ Web сайт – един съвременен и надежден начин за реклама.

Виртуални пазари
Web системи за Електронна търговия – глобална достъпност и продажби, разширяване на пазарната сфера, намалени разходи, по-малко проблеми с доставката, безплатни мостри, по-добри бизнес контакти, по-качествен услуги посредством по-лесен достъп до най-актуалната информация.

Графична визия
Безспорно всеки бизнес има нужда от графично представяне на своя предмет. Този стар, но изпитан начин за визуално представяне и реклама си има своите утвърдени и неуспорими начини за въздействие. Фирмените визитки, брошури, плакати, календари, бележници, флаери са един добър начин за представянето на Вашата дейност и привличане на потенциални партньори и клиенти.

Маркетингови стратегии
Вашата маркетингова активност следва да бъде фокусирана върху представянето на Вашата web страница, тъй като това е мястото, което потребителите следва да запомнят и до което могат да достигнат.  

webBGteam

  • Ние ще ви представим комплексно решение за Вашето Интернет присъствие – дизайн, разработка, реклама и анализ.

  • Нашите предложения за Електронна търговия ще улеснят и подобрят Вашия бизнес.

  • Нашият екип се заема с изпълнението на необходимия Ви графичен проект от генериране и визуализиране на идея до готовите печатни изделия.

  • Ние Ви предлагаме атрактивни цени и качествени услуги.